Site menu:

Kontakta oss:

E-post:
info@similantour.com

Tel: +66 878 95 92 04

Adress:
1/6 Khao Lak, Lam Kaen
Thai Muang
Phangnga 82210
Thailand

Utskrivbar info:
(pdf 130kb)

Våra Bungalows

Bungalows, den nya restaurangen samt den vackra omgivningen, det här är verkligen vårt lilla paradis - allt i en lugn strand i en egen vik. Kilometervis med tomma sandstränder, våra bungalows är de enda på mer än en kilometer! Långa lata dagar på stranden eller massor att göra för den som vill - fem nationalparker inom en timmes resa och Khao Laks nationalpark bara tre kilometer bort. Två turer i veckan till Similan med vår egen båt. PADI dykkurser på dykcentren, djungelturer och mycket mycket mer... Khao Lak är strategiskt placerat för er som vill göra turer eller resa vidare till Krabi, Phuket samt Phangnga i och med att de alla befinner sig inte mer än två timmar härifrån.

Vi har byggt våra bungalows själva med lokal hjälp och lokala material och som vi skulle vilja ha dom själva. Alla våra bungalows har havsutsikt och eftersom vi byggt och byggt om genom åren ser dom alla lite olika ut... Alla har 220V elektricitet, fläkt, WC och varmvattendusch. De stora har kylskåp. Vi byggde där det fanns plats så träden står kvar och det finns mycket fågelliv!

Vi erbjuder:

NYHET! Vi har byggt en swimmingpool...

Och kanske det bästa av allt - läget i en ficka av regnskog i direkt närhet till stranden. Alla våra bungalows ligger mindre än 30 meter från vattnet och med utsikt. Nytt för i år: swimming pool med utsikt över havet, beach vollyboll plan nere vid stranden och beach bar...

Ekoturism - vi försöker ha så lite negativ påverkan på naturen som möjligt. Avfall komposteras, vi använder bara returförpackningar, handlar lokalt och anställer lokalt.

Och för era personliga shoppingbehov så är det stora turistområdet bara 6 km norrut. Där hittar ni snabbköp, bank (bankomat), skräddare, dykshop m.m. Vi har motorcyklar ni kan hyra, vi kan boka taxi åt er, ni kan hyra bil i området går bussar varje tjugonde minut. Och vi har fri Wi Fi internet i restaurangen.

Stranden

Vi har stranden helt för oss själva här. Den närmaste resorten är 1 km bort.Istället för turistfällor och försäljare delar du bara stranden med dom som bor här (vi har bara 15 bungalows). Och på kvällarna kan du se fantastiska solnedgångar med djungel i bakgrunden... Vattentemperaturen ligger på behagliga 28 grader och det är runt 32 i luften året om. Det finns inga farliga strömmar i vattnet utan det är säkert att bada även för små barn.

Sitt här på dagen och läs en bok, sola, prata med vänner eller lyssna på vågorna... Eller snorkla direkt från stranden!