Site menu:

Kontakta oss:

E-post:
info@similantour.com

Tel:+66 878 95 92 04

Adress:
1/6 Khao Lak, Lam Kaen
Thai Muang
Phangnga 82210
Thailand

Utskrivbar info:
(pdf 130kb)

Hur kommer jag till Poseidon?

Med flyg: Om du flyger är närmaste flygplats Phuket. Därifrån är det ca 70 km till Khao Lak och Poseidon Bungalows. En taxi kostar mellan 1200-1600 baht och tar runt en timme. Det är möjligt fast omständligt att ta bussen från flygplatsen, närmaste hållplats ligger tre km bort och därifrån tar du en buss i riktning mot Takua Pa, Ranong eller Suratthani och går av vid Lam Kaen eller skylten för Poseidon Bungalows vid km skylt 802.

Vi kan ordna en taxi som hämtar er vid flygplatsen, chauffören vet garanterat vart han ska! Det är dessutom billigare...

Det finns nu en mängd flygbolag för att flyga från Bangkok till Phuket; Thai Airways, Nok Air, Bangkok Airways, och Air Asia. Det gör att man nu kan flyga för så lite som 1500 baht och dom har alla bra standard. Boka själv via internet - se länksidan!

Med buss: Om man åker buss från Bangkok utgår man från Södra busstationen (Sai Tai) och tar en Khao Lak-buss. Säg till konduktören att du vill gå av vid Thap Lamu, ca 5 km söder om hotellområdet Khao Lak, eller vid skylten Poseidon vid km 802. Luftkonditionerade bussar i Thailand är mycket bra och den 80 mil långa resan tar ca 10 timmar och går på kvällen från Bangkok och kommer fram tidigt på morgonen. Det kostar ca 800 baht beroende på buss. Undvik att köpa biljett från resebyrå i Bangkok för dom placerar dej på en buss till Surat med byte där - det tar många timmar extra! Det har dessutom varit problem med stölder...

Från Lam Kaen / Thap Lamu kan man ta en motorcykel till Poseidon för ca 80 Baht.

Med tåg: Det är också möjligt att ta tåget från Bangkok till Suratthani och sen buss därifrån men det tar mycket längre tid än att ta bussen direkt hit.

Från Phuket Ta buss från busstationen i Phuket stad mot Khao Lak och säg till att du vill gå av vid Thap Lamu och ta en motorcykel därifrån till Poseidon; eller gå av vid skylten Poseidon vid km 802, skyltat varje km.

Från Krabi bäst är att ta en minibuss, dom går varje dag mot Khao Lak och om du säger till kör dom dej ända fram till Poseidon! Alla resebyråer i Krabi säljer biljetter. Kostar ca 400 baht och går från Krabi runt 11:30. Tar drygt två timmar.

Allt det här låter mycket krångligare än det är, om du tittar på kartan ser du var vi är.

Om några problem uppstår så tveka inte att ringa oss!

Karta över området,
(öppnas i ett nytt fönster)
Karta över Khao Lak,
(öppnas i ett nytt fönster)