Site menu:

Kontakta oss:

E-post:
info@similantour.com

Tel: +66 878 95 92 04

Adress:
1/6 Khao Lak, Lam Kaen
Thai Muang
Phangnga 82210
Thailand

Utskrivbar info:
(pdf 130kb)

Välkomna till Poseidon Bungalows

Välkomna till vår hemsida om Surin-öarna, våra snorklingsturer dit och om Poseidon Bungalows i Khao Lak . Poseidon ligger söder om hotellområdet Khao Lak på själva Khao Lak-stranden och vi har kilometervis med sandstränder för oss själva...

Vi heter Olov and Tukkata - vi har byggt Poseidon Bungalows själva och har gjort båtturer till Similanöarna i mer än tjugo år nu. Olov kommer från Sverige och Tukkata år förstås thailändska, men har bott i Sverige i mer än tio år. Vi pratar båda svenska, engelska och thailändska.

Similanturen går nu till Surin! Efter nästan 30 år har vi bestämt oss för att byta destination till Surin, norr om Similan. Similan har nu för många dagturer och korallen är bättre på Surin.

Khao Lak är det "nya" turistmålet i Thailand, mer inriktat på naturturism, dykning, snorkling och stränder; perfekt för er som vill ta det lugnt och familjer men om det är nattliv och barer du vill ha kanske det inte är för dej... Vad vi kan erbjuda är lugn och ro, inga vatten-scooters, ingen para sailing, inga snabba båtar vid badstranden, ingen som försöker sälja grejer hela tiden. Så här såg Phuket och Krabi ut för 20 år sen. Om du letar efter ett litet personligt ställe på stranden så kan Poseidon Bungalows vara det du söker.

För att sidan ska ladda fortare så har vi lagt de flesta bilder i en separat sida, klicka på foton för att se dom! Du kan också hitta länkar samt en "FAQ" sida som hjälper dig att besvara de vanligaste frågorna.

Poseidon Bungalows & Similan Tours | 

Titta på våra sidor och fotorna och kontakta oss om du vill veta mer. För snabbt svar skriv på engelska så fler än Olov kan svara på mejlet!

Det här är vad några guideböcker skrivit om oss:

"If you want to experience the beauty of these islands, but aren't certified to dive, these trips provide an excellent alternative" (Lonely Planet 2005 - Thailand)

"One of the first bungalow operations in the area and still one of the most beautiful places to stay." (Lonely Planet - Beaches and Islands in Thailand)

"Even if you are not going to Koh Similan, you should think about stopping here at Poseidon Bungalows, which are superbly located in a wild and rocky shore with jungle and rubber plantations in the background." (Rough guide to Thailand)

"Poseidon Bungalows deserve kudos for its commitment to nature conservation"
(Thailand - a travel survival kit -00, Lonely Planet)