Site menu:

Kontakta oss:

E-post:
info@similantour.com

Tel: +66 878 95 92 04

Adress:
1/6 Khao Lak, Lam Kaen
Thai Muang
Phangnga 82210
Thailand

Utskrivbar info:
(pdf 130kb)

Turer och Utflykter

Det finns många olika turer härifrån och här är bara några exempel.

Elephant Trek: halvdagstur, rid genom regnskogen på elefant! Turen går till ett vattenfall i Khao Lak nationalpark så ta med en baddräkt. Kul för alla åldrar! Runt 1000 baht endast!

Phangnga Bay: det här är en rest av ett 300 miljoner år gammalt korallrev som en gång sträckte sej från Thailand till Kina. Gigantiska kalkstensklippor, en del 300 meter höga, går rakt upp från havet. Eftersom en James Bond-film spelades in här går dom flesta turer till "James Bond Island" med vi har möjlighet att ta er till mindre turistafyllda områden.

Khao Sok: är den bästa nationalparken i södra Thailand och det bästa tigerhabitatet. Här finns tiger, leopard, elefant, tapir, björn, hornbillfågel och gibbon bland mycket annat. Det är en rest av världens äldsta regnskog och en av de artrikaste. En annan sak du kan se här är rafflesia, världens största blomma.

Det går att göra både korta turer och längre vandringar här, en natt på de flytande bungalows som nationalparken byggt kan rekommenderas, vakna till ljudet av gibbon...

Khao Lak nationalpark ligger mindre än tre km från oss. Det finns vandringar du kan göra själv men också organiserade turer med guide till de mer orörda delarna.

Phuket Shopping Expedition: Dagtur? Denna tur går bra att göra på egen hand, Phukets affärer är bara 90 minuter bort...

Vi har många andra turer att erjuda er (de flesta av dem har vi testat själva) och vi kan hjälpa er med alla sorters bokningar för alla slags turer, expeditioner och transport till olika områden i södra Thailand.